Velkommen

Før du starter 
Før barnet starter i Æblehuset vil I modtage et velkomstbrev i e-boks fra pladsanvisningen, hvori  I opfordres til at tage telefonisk kontakt til os og bl.a. aftale, hvornår I kan komme på besøg.

 

Det første besøg 

Vi synes, det er meget vigtigt, at I kommer på besøg med jeres barn i institutionen, før i starter rigtigt. Det er også vigtigt at besøget ligger så tæt på barnets startdato som muligt, så ventetiden for barnet ikke bliver for lang. Ved første besøg er det vigtigt for os, at lære jer at kende og få så mange oplysninger om jeres barn som muligt. Hvad kan barnet godt lide at lave? Er det bange for noget? Er der nogen fødevarer, barnet ikke kan tåle? Har barnet andre allergier? Har barnet en kronisk sygdom? Alle disse oplysninger giver os et bedre grundlag for at forstå jeres barn og give det en tryg start i institutionen.
 
Sover jeres barn til middag, så sørger vi for en soveplads, I skal kun medbringe sut og sovedyr, hvis jeres barn bruger det.
Bruger jeres barn ble, så skal i selv medbringe dem, både i børnehaven og i vuggestuen. For at gøre jeres barn så selvhjulpen som muligt, er det en god ide, at bleen er med tape, og at undertøjet er todelt.
 
 
 
Aflevering/afhentning 
Sig goddag til en voksen på stuen, når I kommer og farvel når I går. 
Giv besked hvis andre henter dit barn. 
Giv besked, hvis dit barn holder fri eller er sygt.